Bangkok
Door: Tine en Saskia
Blijf op de hoogte en volg Saskia en Tine
27 Maart 2008 | Thailand, Bangkok
Amaai zunne, tis hier serieus warm. Dit maakt het wat minder aangenaam om dingen te bezoeken.
Om wat af te koelen, maken we een citytour per boot. Op deze manier kunnen we de stad bezichten met een fris windje en vanop het water kunnen we even goed alle tempels zien. We eindigen onze bootrit in China Town en lopen vluchtig eens door deze drukke buurt.
In deze stad heb je echt alles, ook grote wolkenkrabbers en shoppingmalls. We kunnen het natuurlijk niet laten om er eentje te verkennen en blijven hier een ganse dag. Je kan hier niet alleen shoppen, maar ook naar de cinema gaan en daarmee sluiten we onze dag af. Het was echt leuk om na 5 maanden nog eens naar de cinema te gaan met bijpassende accessoires; zoals verse popcorn en een snoepje, mmmmmm.
Na China en Indie, moeten we toch ook hier eens de massagetechnieken uitproberen. Ewel, we waren aangenaam verrast. Dit was echt de beste massage tot nu toe. Er werd eens niet op ons geklopt en we glibberden ook niet van de tafel door overvloedig oliegebruik. Deze keer kregen we een normale, zachte behandeling en het was zelfs een beetje zoals bij de kinesiste.
Tijd voor eens iets speciaals. We gaan een klein beetje buiten Bangkok, naar een plaats dat Kanchanaburi heet en daar gaan we naar een tempel. Niet zomaar een tempel, maar een tijgertempel. Dit is een weeshuis voor tijgers die een paar monikken opgericht hebben. Je kunt daar van heel dichtbij de tijgers bekijken en zelfs strelen! Spannend!!!
Gelukkig worden de tijgers wel goed in de gaten gehouden, want al zien ze er tam uit en zijn ze opgegroeid door mensen, ze blijven toch wilde beesten.
Helaas een beetje te toeristisch, maar wel een ervaring die we niet rap gaan vergeten.
We blijven niet te lang in de stad, want we willen onze laatste dagen in Thailand doorbrengen op de eilanden.
Groetjes
Tine & Saskia
27 Maart 2008 - 11:09
Kim:
Jaja, hier zou het normaal gezien gestopt hebben, nietwaar? Thailand was oorspronkelijk toch jullie eindstation hé?
Maar goed, hoofd recht, poep achteruit en gaan naar de andere kant van het water!
Zeg, die tijgers, dat zijn geen poesjes hé, voorzichtjes daarmee!
En massage? hopelijk zijn jullie niet geconfronteerd geworden met de welgekende 'happy ending' waar ze in Thailand zo beroemd voor zijn :-)
Hier alles ok. 't is hier ondertussen weer winter, met sneeuw en al. Hiermee vergeleken was de kerstvakantie een frisse lenteperiode!
Dikke x! -
27 Maart 2008 - 12:21
Moeke:
Inderdaad Tine zijn het mooie foto s en dan wel heel speciaal. Waar is de tijd dat je een handdoek nodig had om ons hondje past te pakken
Maar laat dat beest maar daar hoor. liefs
moeke en papa -
27 Maart 2008 - 12:38
Nestje:
oh my god,mo wadde nie te doen heb die prentjes toch wel een paar keer bekeken voor ik dit echt kon geloven! tijgers strelen knuffelen ik ben spraakeloos chit zeg hoooohooo durvertjes ikke ook poesje wille aaien (no way zie ze dan toch liever vanachter de tralies) zottekes. massage klinkt al vééél beter mmmmm zalig!ja inderdaad hier had het moeten eindigen maar helaas pindakaas go for it girls!!knuf smak toedeloe -
27 Maart 2008 - 17:53
Mams:
na deze super toffe knuffelsessie met de reuzenpoezen,kun je,bij terugkomst misschien soliciteren bij de zoo of zo.!!niet te overmoedig worden he, we willen jullie wel op zijn geheel terug en niet als kittekat!!!!dada mam en paps. -
28 Maart 2008 - 12:18
Lieselot:
voor mij mag je wel ééntje meebrengen ;-)
en hopelijk kan je uit al die massages wat technieken bijleren, ik ben alvast vrijwilliger!
groetjes! -
28 Maart 2008 - 15:29
J-LO &co:
Titi,
Leuk zeg,dat is eens de moeite om in je handen te hebben!!Geniet er dan nog maar goed van!!Wij vertrekken nu op skivakantie,verlangen enorm!!
De leute daar é en groetjes
xxxxx(titi we miss you)xxx -
01 April 2008 - 19:09
Kim:
One night in bangkok en men begint spontaan tijgertjes te knuffelen. Heb de foto's aan iedereen getoond die het wou zien op't werk en die denken nu dat jullie allebei grieten zonder vrees zijn die wandelend over hete kolen sprinkhanen eten en ondertussen ook wat struikrovers neersabelen.
Way to go ladies!
xxx -
02 April 2008 - 11:04
Nestje :
hey trottertjes alles bien? zijn jullie er klaar voor voor het zuid-amerika avontuur,ik kijk er alvast naar uit wat jullie deugnieten daar allemaal gaan uitsteken er staat ons vast en zeker een ferme portie verhalen te wachten joepie!!!
buddy's als ik jullie de komende dagen niet meer hoor fijne en veilige vlucht toegewenst en tot zeer snel
zwaai zwaai dada dikke x -
06 April 2008 - 20:52
Aurore:
Amaaaiii zeg, hier toch ook effkes van geschrokken... hoe jullie deze gevaarlijke beestjes zo poeslief behandelen?! ... zeker een unieke ervaring?! hmm zo'n lekkere massage zou k ook wel eens zien zitten! relax;-)! zo'n een fantastische Azië-reis, en door de blog, zijn de avonturen van Saskia & Tine ver'eeuwigd' ... zeer curieus wat Zuid_Amerika wordt?? geniet er nog van, ik wens jullie nog vele avonturen, en take care. Ciao