Vrolijk kerstfeest !
Door: Tine en Saskia
Blijf op de hoogte en volg Saskia en Tine
25 December 2007 | India, Bombay
Geniet van de dagen zoals wij ook doen. Het kerstsfeertje missen we wel een beetje, maar hebben hier in de plaats van een kerstboom, een warm zonnetje.
Indische kerstgroetjes van ons beiden.
25 December 2007 - 17:32
J-LO:
Tine en saskia,
ook voor jullie een zalige kerst!!Tine,we hebben je wel serieus gemist gisteren,hebben veel aan je gedacht!!
Doe zo verder ginder!!
Dikke zoen je zusje Lore en Joke
xx -
25 December 2007 - 20:40
Annemie:
van bij ons ook een Zalig Kerstfeest. De rust is hier zo ongeveer weer teruggekeerd. De grote kindjes zijn naar huis en Victor en Louise blijven nu nog tot zondag. Zeer rustig zal het dus niet zijn.Geniet maar verder van jullie avontuur, Annemie & Co -
26 December 2007 - 10:13
Nestje:
hallo meiskes van ons ook een vrolijk kerstfeest gewenst maak het daar verder wat gezellig met de middelen die er zijn improviseren is de boodschap .alweer een portie avontuur achter de rug lees ik geweldig is het dit alles te kunnen lezen ! het moment zelf was het voor jullie waarschijnlijk niet zo super maar nadien toch wel de max om die ervaring te hebben meegemaakt !heel veel kerstgroetjes vanessa dn beer en boemertje tot snel x -
26 December 2007 - 22:12
Aurore:
Wederzijdse 'beste' wensen... en nog veel avontuur in 2008,_jullie verslagen blijven boeien_ :-D_
Hopelijk wordt de pijn en moeite van die busrit naar India door de nieuwe prachtheden, snel vergeten! En als troost voor de kerstsfeer: het artificiële en de overconsumptie is de keerzijde van de medaille. Greetz, & ENjoy India!!
27 December 2007 - 10:14
Pieter:
Hey,
Julie hebben dan wel een warm zonnetje, maar wij hebben een voorlopige regering voor onze kerst gekregen, en ze hebben hem een mooie naam gegeven "de regering voor hangende zaken" stel je voor, als dat niet schoon is en pazzop tegen dat julie terug zijn misschien wel een echte... maar tzal nog nie voor direct zijn.
greetz pieter -
27 December 2007 - 17:44
Mams:
siskaatje ,we missen je natuurlijk en je plaatsje onder de boom is leeg.maar volgend jaar is er weer een boom en dromen kun je niet in een pakje doen.warme kerstgroeten mams en pappie