nog eventjes geduld - Reisverslag uit Beijing, China van Saskia en Tine Deklerck Pyfferoen - WaarBenJij.nu nog eventjes geduld - Reisverslag uit Beijing, China van Saskia en Tine Deklerck Pyfferoen - WaarBenJij.nu

nog eventjes geduld

Door: Saskia & Tine

Blijf op de hoogte en volg Saskia en Tine

02 Oktober 2007 | China, Beijing

Onze eerste avonturen komen eraan!

• 11 Oktober 2007 - 20:31

Kim En Steven:

Woeshie Woeshie!!

Wij wilden de eersten zijn om jullie website te bevuilen en jullie nogmaals een geweldige vakantie toe te wensen. Hou ons zeker op de hoogte van jullie avonturen.

Dikke X (vooral van Steven)

We missen jullie al een beetje...

• 14 Oktober 2007 - 10:12

Yolande En Freddy :

dag saskia en tine we wensen jullie een prachtige avontuur en zorg goed voor jullie zelf sorry dat we niet op je afscheid feestje waren maar toch zullen we aan jullie denken het beste nog en dikke kus van ons allemaal ( yolande freddy jens en sabrina )

• 17 Oktober 2007 - 20:39

Annemie:

dag Tine (en Saskia),zaterdag 13/10 was ik het een beetje vergeten om je een goeie reis en een prachtig avontuur te wensen en zondag was ik te laat. Sorry, maar daarom nu niet minder gemeend. Stel het goed en laat maar op tijd eens iets horen.
    Ik was deze avond bij je mama om wat kaartjes te plakken en ze gaf me je adres. Hopelijk vind je regelmatig een internetcafé zodat je contact kan houden met de thuiswereld.
    dikke zoen, Johan & Annemie

• 18 Oktober 2007 - 08:10

Annick:

en????? hoe gaat het jullie daar af?

• 18 Oktober 2007 - 18:39

Kim & Steven:

Hàààloookes?

• 19 Oktober 2007 - 22:17

Moeke:

Ik kon het niet laten om jullie een berichtje te laten.
    Ik verlang om jullie eens te horen. K heb jullie sms ontvangen maar zou graag ietsje meer van jullie vernemen
    Wens jullie beiden veel reisgenot en geniet met volle teugen van dit avontuur.
    Groetjes van moeke en papa

• 20 Oktober 2007 - 04:14

Raffael And Dominiqu:

hello!
    was reallt nice to meet you in beijing. the shoppingtour was great ;-) but also the great wall. take care on your journey and stay in contact...

greetings

• 20 Oktober 2007 - 08:26

Virginie En Kristof:

virginie zit bij kristof op buro om een berichtje aan jullie te sturen.
    goeie reis en voorzichtig zijn.

mis je al!!! hopelijk is het alles wat je ervan verwacht.
    Love you!

• 21 Oktober 2007 - 09:09

Annelise En Ivo:

hoy saskia en tine hopelijk gaat alles goed met jullie ik wens jullie verder nog veel reisplezier.

• 22 Oktober 2007 - 07:34

Kim:

Typisch, we horen eerder van jullie aanbidders dat jullie gaan shoppen zijn dan van jullie zelf! :-)
    Maar het ziet er allemaal leuk uit, dus go girls!

Dikke x

• 04 November 2007 - 14:08

Tante Krol:

Wat ben ik jaloers als ik dat allemaal zie.Dit is vast de beste beslissing van jullie leven die jullie genomen hebben.
    We volgen jullie alvast op de voet.
    Geniet maar met volle teugen.
    Heel veel groetjes.

Saskia en Tine

Hallo iedereen, we konden onze reiskriebels niet langer bedwingen, en starten ons groot avontuur op 14 oktober. Onze plannen waren al deels gesmeed in Nepal. We moesten na 3 weken al terug naar huis, en er was nog zoveel te zien! India lag zo dichtbij, en we waren zelfs nog niet in Tibet geweest! Dus i.p.v zonder veel na te denken en in Nepal te blijven (een beetje te impulsief? :-)) Hebben we na wat voorbereiding en veel eliminaties (de wereld is echt groot) beslist om in China te starten. We gaan proberen om met deze blog jullie zo goed mogelijk op de hoogte te houden, en verwachten van jullie ook nu en dan eens een berichtje. Tot in China groetjes Saskia & Tine